ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Άραβες και Κινέζοι "πολιορκούν" τον Γκάρι Ροντρίγκες

Galatasaray's forward Garry Rodrigues celebrates after scoring against Lokomotiv Moscow during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Lokomotiv Moscow in Istanbul, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo)
Galatasaray's forward Garry Rodrigues celebrates after scoring against Lokomotiv Moscow during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Lokomotiv Moscow in Istanbul, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo) AP

Μετά την αραβική Αλ Ιτιχάντ και η κινεζική Beijing Guoan έχει μπει με πρόταση 10.000.000 ευρώ στο παιχνίδι απόκτησης του πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ και νυν της Γαλατάσαράι, Γκάρι Ροντρίγκες. Ο "Δικεφάλος" θα καρπωθεί το 20% της ενδεχόμενης πώλησης του Αφρικανού.

Η νέα χρονιά δύσκολα θα βρει τον Γκάρι Ροντρίγκες να παραμένει κάτοικος Κωνσταντινούπολης. Κι αυτό γιατί οι μνηστήρες για 28χρονο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ και νυν της Γαλατάσαράι, αυξάνονται. Άλλωστε, κι ο ίδιος εμφανίζεται διατεθειμένος ν' αποχωρήσει.

Μετά το δεδομένο ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία (πρόταση 8.000.000 ευρώ) στο παιχνίδι μπήκαν και οι Κινέζοι. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Beijing Guoan διεκδικεί τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι με πρόταση 10.000.000 ευρώ!

Μάλιστα, η τουρκική ομάδα - σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ των Millyet και Fanatik - σκοπεύει να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με αμφότερες. Υπενθυμίζεται ότι όταν ΠΑΟΚ συμφώνησε να παραχωρήσει τον Αφρικανό στην "τσιμπόμ", το 2017, τέθηκε όρος να λάβει το 20% επί ενδεχόμενης μελλοντικής μεταπώλησης. Για παράδειγμα, εάν πωληθεί αντί 10.000.000 ευρώ, στα ταμεία του "Δικεφάλου" θα μπουν τα 2.000.000 ευρώ.

Την τρέχουσα έχει 3 γκολ σε 12 ματς στην τουρκική Super Lig, 1 συμμετοχή στο Κύπελλο και 1 γκολ σε 6 ματς στο Champions League.

Photo credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ