ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποθεώνει Ζαμπά ο Έντερ Λόπεζ της ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο πρωτοσέλιδο της "O JOGO" φιγουράρει μια μεγάλη φωτογραφία του Λέο Ζαμπά και γίνεται θέμα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον ακραίο επιθετικό του ΠΑΟΚ. Τον αποθεώνει ο Έντερ Λόπεζ της ΑΕΚ.

Στο πρωτοσέλιδο της "O JOGO" που κυκλοφορεί σήμερα (23/10) φιγουράρει μια μεγάλη φωτογραφία του Λέο Ζαμπά και γίνεται θέμα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον ακραίο επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα στην πορτογαλική εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις με τις οποίες ο Έντερ Λόπεζ της ΑΕΚ αποθεώνει τον Λέο Ζάμπα.

"Ο Ζαμπά είναι πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις. Είναι ιδανικός για μια ομάδα που θέλει να παίζει κάθετο ποδόσφαιρο καθώς ψάχνει συνέχεια τους κενούς χώρους και προσπαθεί να τους εκμεταλλευτεί", είπε για το Βραζιλιάνο ο Έντερ Λόπεζ.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ δεν είναι τωρινό και το γεγονός πως συντηρείται από τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία δείχνει ότι παραμένει έντονο. Ίσως μάλιστα για την Σπόρτινγκ να είναι ιδανική η περίοδος να το εκδηλώσει και επίσημα καθώς οι εμφανίσεις του Λέο Ζαμπά είναι από την αρχή της σεζόν μάλλον μέτριες.

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ που είχε εξ αρχής υψηλές προσδοκίες για το νεαρό Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό. Για αυτό και άλλωστε είχε φροντίσει να βάλει ρήτρα στο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί του το περασμένο καλοκαίρι ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή την περίοδο στην Τούμπα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να περιμένουν προτάσεις που πλησιάζουν καν στην ρήτρα αυτή, παρά το γεγονός ότι οι προοπτικές του για το μέλλον παραμένουν εξαιρετικές.

Το θέμα είναι αν στον ΠΑΟΚ, συνυπολογίζοντας και την πίεση που τους ασκείται από το Financial Fair Play της ΟΥΕΦΑ, έχουν υπομονή να περιμένουν να ανέβει και πάλι η μετοχή του Ζαμπά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, στην περίπτωση που προκύψει και επίσημη πρόταση από τους Πορτογάλους.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Στο δημοσίευμα της O JOGO πάντως προβάλλεται και ένα σενάριο δανεισμού του Ζαμπά στην Σπόρτινγκ στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη με ορισμό ρήτρας, υψηλής - χωρίς πάντως να αναφέρονται ποσά- για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ένα σενάριο που μοιάζει αληθοφανές αν κρίνει κανείς τα δεδομένα που ισχύουν στην περίπτωση του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ