ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στον Παναιτωλικό

EUROPA LEAGUE / ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ήττα από την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα αλλάζει τα δεδομένα ενόψει του δεύτερου αγώνα ενώ το rotation φαντάζει πλέον αναγκαστικό ενόψει της πρεμιέρας της Super League 1 με Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη όπου και θα προπονηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί πριν την αναχώρηση του στην Μπρατισλάβα.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από τη Σλοβακία το μεσημέρι, έχοντας πλέον να διαχειριστεί την ήττα από την Σλόβαν (1-0) που αλλάζει τα δεδομένα ενόψει του δεύτερου αγώνα την ερχόμενης Πέμπτης και τον μετατρέπει σε ένα τελικό χωρίς αύριο.

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ROTATION

Με την πρόκριση πλέον στους ομίλους του Europa League να είναι ανοικτή και τους Σλοβάκους να διατηρούν ελπίδες, έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο ο Αμπέλ Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Αν δηλαδή θα φρεσκάρει την ομάδα του, προκειμένου να έχει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές που την ερχόμενη Πέμπτη θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

Το θέμα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι από την μια έχει επιμείνει στους ίδιους έντεκα και στα τρία επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα και από την άλλη δεν έχει πάρει βοήθειες στα μέχρι τώρα παιχνίδια ούτε από τους παίκτες που έχει βάλει ως αλλαγή στα παιχνίδια και πολύ περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν το ρόστερ του Δικεφάλου.

Λογικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, θα πρέπει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τους από τον πάγκο και που θα έχουν την ευκαιρία τους. Το σχήμα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα φανεί μάλλον στην προπόνηση του Σαββάτου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ