ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Απαλλαγή Λουτσέσκου για τις δηλώσεις μετά τον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τη ρεβάνς με τον Πανιώνιο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απαλλακτική ήταν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη δίωξη που είχε ασκηθεί στον Ρουμάνο προπονητή από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την έκφραση που ακούστηκε από την τηλεόραση στο flash interview της εντός έδρας ρεβάνς με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ#$@!$", είχε υποστηρίξει το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο 50χρονος τεχνικός του "Δικεφάλου" απολογήθηκε στις 7 Μαρτίου γραπτώς. " Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν", ήταν το περιεχόμενο αυτής.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας αποφάσισε την απαλλαγή, κρίνοντας ότι η φράση δεν έβλαψε την τιμή και την υπόληψη κάποιου αξιωματούχου της αντίπαλης ομάδας, δεδομένου πως δεν έκανε ειδική αναφορά σε φυσικό πρόσωπο.

Την ίδια ώρα όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο με την απόφαση να αναφέρει: "Επιβάλλει στον ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 30.000 € (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Πανιώνιος)".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ