ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Απαιτείται άμεσα αντίδραση

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα από την Σλόβαν Μπρατισλάβας έφερε προβληματισμό και στο ΠΑΟΚ προσπαθούν να ανασυνταχθούν ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (25/08, 20.00) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η επιχείρηση "ανασύνταξη" στην ουσία ξεκίνησε ήδη με τους ανθρώπους της διοίκησης και τον Αμπέλ Φερέιρα να ρίχνουν περισσότερο το βάρος στο ψυχολογικό τομέα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν διαγνώσει ότι αυτό που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές είναι πρώτα από όλα να ηρεμήσουν.

Και αυτό διότι ήταν φανερό ότι τους διακατείχε έντονος εκνευρισμός στην διάρκεια του αγώνα με την Σλόβαν που μπορεί να ήταν και απόρροια του αποκλεισμού από τον Άγιαξ.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καιρό να βρεθεί στην ανάγκη να διαχειριστεί δύο συνεχόμενες ήττες, όπως αυτές που υπέστη στο Άμστερνταμ και στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Πιο συγκεκριμένα έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από την τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι από δύο αγώνες στη σειρά. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στα πλέι οφ της περιόδου 2016-17, όταν ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε πρώτα από την ΑΕΚ στην Αθήνα με 1-0 στις 20/5/2017 και τρεις ημέρες αργότερα από τον Παναθηναϊκό με 0-1 στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος βρέθηκε στην ίδια κατάσταση 813 ημέρες μετά και το ζητούμενο είναι η ήττα στην Μπρατισλάβα να μην αποδειχθεί περισσότερο επιζήμια και ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό αλλά και κυρίως στο δεύτερο παιχνίδι με τους Σλοβάκους στην Τούμπα.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΙΝΙ ROTATION

Όλοι θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διορθώσει το λάθος της περασμένης Πέμπτης και να πάρει τη νίκη- πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Προηγείται βέβαια ο Παναιτωλικός με τον Αμπέλ Φερέιρα να προσανατολίζεται σε ένα μάλλον περιορισμένο rotation. Αυτοί που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα είναι κυρίως ο Λημνιός και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Έχει πάντως ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την απουσία του Λέο Μάτος, που συμπλήρωσε κάρτες, στον αγώνα με την Σλόβαν. Και αυτό διότι δεν είναι ξεκάθαρο αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ δοκιμάσει απέναντι στον Παναιτωλικό την τετράδα της άμυνας που προορίζει για τον αγώνα της Πέμπτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ