ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανέλαβε δράση ο Ιβάν Σαββίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τηλεδιάσκεψη με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο είχε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σκοπεύει να επικοινωνήσει μέσω Skype και με παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ χωρισμένους ανά μικρές ομάδες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συζήτησε με τα δύο στελέχη της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση και Κυριάκο Κυριάκο, για όσα συζητήθηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη της Λίγκας για το ενδεχόμενη διακοπής του πρωταθλήματος.

Βέβαια ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε προτεραιότητα στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι άνθρωποι του Δικέφαλου και το πως αντιμετωπίζουν την πανδημία του κορονοϊού και κυρίως οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

"Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας", είπε στους συνεργάτες του.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν και ζητήματα στρατηγικής για την επόμενη ημέρα του Δικεφάλου δίνοντας έμφαση στον τρόπο με τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός θέτοντας ως στόχο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αυτάρκης.

"Ένας ΠΑΟΚ που θα κατακτά το πρωτάθλημα και θα διακρίνεται στην Ευρώπη στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις", είναι ένας από τους μακροπρόθεσμος στόχους του προέδρου του Δικεφάλου.

Όπως ενημέρωσε ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να έχει επαφές με ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας, ανά μικρές ομάδες, για να μιλήσει μαζί τους και να τους δείξει στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ