ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αναμένεται νέα πρόταση για Άκπομ, λένε οι Τούρκοι

ΠΑΟΚ: Αναμένεται νέα πρόταση για Άκπομ, λένε οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι η Μπεσίκτας παραμένει στο…κόλπο για την απόκτηση του Τζούμπα Άκπομ και τονίζουν ότι παρά την άρνηση του ΠΑΟΚ στην πρώτη πρόταση που του έγινε, δεν σημαίνει ότι "ναυάγησε" η υπόθεσή του.

Σε σημερινό δημοσίευμα στην Τούρκια, ο Τζούμπα Άκπομ εμφανίζεται ανάμεσα στους 3 επιθετικούς που βρίσκονται στην λίστα της Μπεσίκτας. Σύμφωνα με αυτό η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θέλει να κλείσει φορ πριν από τις 20 Αυγούστου ώστε να το δηλώσει στη λίστα που θα δώσει στην UEFA για τα προκριματικά του Champions League.

Εκτός του Άγγλου η Μπεσίκτας εξετάζει τις περιπτώσεις του Μάριο Μπαλοτέλι, που ζητά 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο την ώρα που οι Τούρκοι δεν μπορούν να του προσφέρουν περισσότερα από τα μισά και του Ζε Λούις που δεν σκέφτεται να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Όπως τονίζεται το πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός ότι ο Δικέφαλος ζήτησε περισσότερα χρήματα προκειμένου να καλύψει και το δικαίωμα μεταπώλησης που έχει διατηρήσει στον Άκπομ η Άρσεναλ. Και αφήνεται να εννοηθεί ότι η Μπεσίκτας θα επανέλθει.

Η αλήθεια είναι ότι όσα γράφονται για τον Άγγλο στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν μια νέα πρόταση για τον Άκπομ και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη έτοιμοι για να τον αντικαταστήσουν έχοντας καταλήξει σε μια λίστα με 3 επιθετικούς. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός από αυτούς πριν καταλήξει η υπόθεση του Τζούμπα Άκπομ, που μάλιστα μπαίνει και στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ

Την ίδια ώρα δεν φαίνεται να έχουν βάση τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που θέλουν τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί μαζί με την Αλαβές τον Εντουάρντο Ενρίκε της Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά ο Δικέφαλος έχει κάνει πρόταση για το δανεισμό του Βραζιλιάνου κάτι που δεν προκύπτει από την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά και δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Σπόρντινγκ Λισαβόνας.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν αναζητεί έναν ακόμη χαφ μετά την απόκτηση του Σβαμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Τα πρόσωπα του πρώτου φιλικού
Φερέιρα: "Θα έχουμε την ομάδα που πρέπει όταν φτάσει η στιγμή"
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0: Όλα μηδέν στο Βόλο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ