ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ανακοίνωσε" Εσίτι ο Σαββίδης

Tottenham's Christian Eriksen vies for the ball with Gent's Anderson Esiti, right, during a Europa League round of 32 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and KAA Gent at Wembley stadium in London Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's Christian Eriksen vies for the ball with Gent's Anderson Esiti, right, during a Europa League round of 32 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and KAA Gent at Wembley stadium in London Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε με μάλλον κυνικό τρόπο την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άντερσον Εσίτι στον ΠΑΟΚ.

Όπως έκανε και με άλλες μεταγραφές του ΠΑΟΚ τη φετινή μεταγραφική περίοδο, ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, δημοσίευσε στο instagram ένα instastory με μια φωτογραφία του Εσίτι με τη λεζάντα "Kαληνύχτα, κόσμε", θέλοντας να τονίσει τον τρόπο παιχνιδιού του Νιγηριανού που εστιάζει κυρίως στα ανασταλτικά του καθήκοντα στη μεσαία γραμμή.

Ο Εσιτί αναμένεται να βρίσκεται ακόμη και σήμερα το απόγευμα στο Χορστ, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει και με τη Γάνδη.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είναι ένας αρκετά εκρηκτικός μέσος που φημίζεται για το σκληροτράχυλο παιχνίδι του και αναμένεται να ενισχύσει αρκετά τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Μια μεταγραφή που ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει μέσα σε λίγες μέρες και για την οποία είχατε ενημερωθεί από το Sport24.gr.

Ο Εσίτι γεννήθηκε στο Γουόρι της Νιγηρίας και ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Λεϊσόες. Το 2013 μετακινήθηκε στην πρώτη ομάδα και η Εστορίλ τον απέκτησε το 2014. Από το 2016 βρίσκεται στη Γάνδη. Η βελγική ομάδα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 από την Εστορίλ.

Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε σε 26 ματς της πρώτης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος, στα 21 εξ αυτών ήταν στην αρχική ενδεκάδα. Παράλληλα, ήταν στην ενδεκάδα της Γάνδης και σε τέσσερα ματς στο Κύπελλο

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ