ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Άλλο Ευρώπη, άλλο Λαμία

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Πέλκας, Πρίγιοβιτς EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ αναζητά μια ακόμη νίκη για να εκπληρώσει το 6Χ6 που ζήτησε ο προπονητής του μέχρι τα Χριστούγεννα. Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά μια ακόμη νίκη για να εκπληρώσει το 6Χ6 που ζήτησε ο προπονητής του μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο στους αγώνες που έχει να δώσει μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων.

Ο πρώτος από τους έξι αγώνες που έχει να δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο σημερινός (3/12, 19:00) στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα, όπου, όπως και πέρυσι, θα αγωνιστεί χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών της.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του. Με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια τετράδα στην άμυνα και τους Μαουρίσιο και πιθανότατα Κάνιας δίδυμο στα χαφ.

Μπροστά τους επιστρέφει ο Πέλκας που θα έχει το ρόλο το οργανωτή, ο Μπίσεσβαρ θα αγωνιστεί αριστερά, ο Λημνιός δεξιά και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη ενδεκάδα, ο "Δικέφαλος" θα αγωνιστεί με πέντε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Πρίγιοβιτς είναι οι παίκτες που θα κρατήσουν φανέλα βασικού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ