ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αλλαγές στις συνθήκες του ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Αλλαγές στις συνθήκες του ντέρμπι
EUROKINISSI

Τα πλέι οφ ξεκινούν ωστόσο οι συνθήκες του ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μικρή σχέση θα έχουν με όσα έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Η απουσία φιλάθλων από τις κερκίδες θα είναι η μεγαλύτερη διαφορά από τα προηγούμενα δύο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους ερυθρόλευκους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ανακοινωθεί μετά την σημερινή προπόνηση θα αλλάξει τη βάση της, αφού το Μακεδονία Παλλάς, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, παραμένει κλειστό λόγω κορονοϊού. Έτσι οι 20 παίκτες της αποστολής μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα καταλύσει σε άλλο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Διαφορετική θα είναι και η μετάβαση της αποστολής στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα μεταφερθούν όλοι μαζί στο γήπεδο του αφού όπως όλα δείχνουν για τη μετάβαση τους θα χρειαστούν δύο λεωφορεία προκειμένου να υπάρχει χώρος για να τηρούνται αποστάσεις.

Αυτές θα είναι κάποιες από τις διαφορές που θα υπάρχουν την Κυριακή στην Τούμπα αφού τα μέτρα για να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο θα είναι αυστηρά και θα ισχύσουν για όλους όσους βρεθούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ