ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Άκυρος ο συναγερμός για Κρέσπο

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κρέσπο EUROKINISSI SPORTS

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο ισχίο ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δεν είναι ανησυχητικές και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Πέμπτη (22/11) κανονικά. Σταδιακά θα επανέλθει ο Βιεϊρίνια.

Όλα δείχνουν ότι ο Άνχελ Κρέσπο θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη. Ο Ισπανός, που αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης, ήδη από σήμερα αισθανόταν καλύτερα και αύριο αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.

Θετικό ήταν το τεστ ετοιμότητας για το Βιεϊρίνια που και αυτός θα επανέλθει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Τσέλσι. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

"Οι μέρες για την επανέναρξη της Super League πλησιάζουν κι ο ΠΑΟΚ καλείται να συνεχίσει στον ίδιο ή ακόμα καλύτερο ρυθμό προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το Σάββατο (24.11) να κερδίσει την Ξάνθη στην Τούμπα, ώστε να παραμείνει στην κορυφή ανεξαρτήτως αποτελέσματος του δεύτερου Ατρόμητου που κοντράρεται με τον Ολυμπιακό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το δύσκολο εντός έδρας αγώνα δουλεύοντας στην τακτική κι ενσωματώνοντας στην ομάδα τους παίκτες οι οποίοι απουσίαζαν με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο αισθανόταν καλύτερα, ωστόσο έμεινε για θεραπεία προκειμένου να προφυλαχθεί και την Πέμπτη (22.11) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Σε κομμάτι της αυριανής προπόνησης είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και μπαίνει σε… τροχιά σταδιακής επανένταξης. Την Πέμπτη (22.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ