ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία για το "ναι" του Κοεντράο

ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία για το "ναι" του Κοεντράο

Την απάντηση του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού, Φάμπιο Κοεντράο, περιμένουν σήμερα (22/7) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ευελπιστούν ότι αυτή θα είναι θετική.

Την απάντηση του Φάμπιο Κοεντράο περιμένουν σήμερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και ευελπιστούν ότι αυτή θα είναι θετική. Η αισιοδοξία τους πηγάζει από το γεγονός ότι στις συζητήσεις που έγιναν με τον Πορτογάλο ακραίο αμυντικό, στο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε πλήρης συμφωνία στους οικονομικούς και τους υπόλοιπους όρους του συμβολαίου του.

Οι λόγοι για τους οποίους ο 31χρονος ποδοσφαιριστή δεν επισημοποίησε την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας από την Παρασκευή το συμβόλαιο του που θα είναι διετούς διάρκειας, ήταν γιατί ήθελε να συζητήσει με την οικογένεια του το ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Ελλάδα.

Η εικόνα που άφησε στους ανθρώπους του Δικέφαλου ήταν ενός ποδοσφαιριστή που έμεινε ικανοποιημένος και από τους όρους του συμβολαίου που του προσφέρθηκαν και από την προοπτική που του προσφέρει δυναμική, ρόλο στην ομάδα, εγκαταστάσεις ο ΠΑΟΚ.

Στην αισιοδοξία που επικρατεί στην Τούμπα, συνηγορούν και τα σημερινά (22/7) δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που λίγο - πολύ θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του Κοεντράο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, ο έμπειρος μπακ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ