ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία για αίσιο τέλος με Μπράνταριτς

AEK Athens' Kostas Galanopoulos, left, and Rijeka's Filip Bradaric challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and Rijeka at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
AEK Athens' Kostas Galanopoulos, left, and Rijeka's Filip Bradaric challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and Rijeka at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κυνηγά την περίπτωση του Φίλιπ Μπράνταριτς και υπάρχει αισιοδοξία πως παρά την διαφορά στο οικονομικό με την Κάλιαρι, στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία. Στον Δικέφαλο τσεκάρουν και εναλλακτικές επιλογές.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς, αλλά η Κάλιαρι δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, με στόχο να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση και ο Κροάτης να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε βέβαια στον τεχνικό διευθυντή των ροσομπλού, Μαρτσέλο Κάρλι και εκείνος είπε πως "δεν υπάρχει συμφωνία. Η πρόταση που μας έκανε ο ΠΑΟΚ κρίνεται ανεπαρκής για τη στιγμή. Δεν καιγόμαστε να πουλήσουμε τον Φίλιπ. Θα δούμε".

Παρά την διαφορά στο οικονομικό όμως, στον ΠΑΟΚ υπαρχει αισιοδοξία πως ο παίκτης στο τέλος θα γίνει κάτοικος Τούμπας. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ίσως οι δυο πλευρές δώσουν τα χέρια.

Πάντως, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν και άλλους παίκτες στη λίστα τους, αν δεν προχωρήσει του Μπράνταριτς. Θέλουν να έχουν επιλογές και άλλων χαφ, κρατούν "ζεστές" κάποιες περιπτώσεις, όμως ο Νο1 στόχος παραμένει ο διεθνής Κροάτης, ο οποίος είναι κι ο διακαής πόθος της ομάδας.

Εφόσον τελεσφορήσουν, με Μπρανταριτς και Κοεντράο, οι ασπρόμαυροι κλείνουν τις μεταγραφές τους για τα προκριματικά του Champions League και θα επικεντρωθούν στον στόχο της πρόκρισης. Πάντως, ο οργανισμός βρίσκεται σε μεταγραφικό πυρετό αυτές τις ημέρες, ώστε ο Αμπέλ Φερέιρα να προσθέσει και άλλα "όπλα" στη φαρέτρα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ