ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Μάτος ενόψει τελικού

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Μάτος ενόψει τελικού
Μάτος MOTIONTEAM

Ο Λέο Μάτος θα ακολουθήσει και αύριο (7/5) ατομικό πρόγραμμα και από μεθαύριο (8/5) θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Σαββάτου (11/5, 20:30) ξεκίνησε με προβλήματα στα άκρα της άμυνας. Το ράγισμα στη μύτη του Δημήτρη Γιαννούλη δεν αναμένεται να θέσει υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο η κατάστασή του θα αξιολογηθεί και πάλι στην αυριανή (7/5) προπόνηση.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στην περίπτωση του Λέο Μάτος, που δεν ακολούθησε την αποστολή του Δικέφαλου στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον προφυλάξει για να τον έχει έτοιμο στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει θέσει το ιατρικό επιτελείο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που λογικά θα συμβεί και αύριο (7/5). Από την Τετάρτη (8/5), ο Μάτος θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και αυτή θα είναι η κρίσιμη ημέρα για τη συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Ήδη από σήμερα (6/5) πάντως οι προπονήσεις του Δικέφαλου γίνονται με τις μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν στο μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ