ΠΑΟΚ

Πάνω από 1.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ στο "St. Jacob-Park"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η μεγάλη ώρα του ΠΑΟΚ έφτασε. Ο "Δικέφαλος" δίνει τον μεγάλο αγώνα με τη Βασιλεία για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Η πίεση είναι σαφώς στην πλευρά των Ελβετών και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια της Βασιλείας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η προσέλευση των φιλάθλων της στο γήπεδο δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μόλις 11.000 εισιτήρια έχουν βρει τους κατόχους του. Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του τουλάχιστον 1500 φιλάθλους, ένας αριθμός που μπορεί να ανέβει πάντως καθώς υπάρχουν και οι φίλοι του "Δικεφάλου" στην ομογένεια, στη Γερμανία και την Ελβετία που έχουν πάρει άλλα εισιτήρια όχι αυτά που ακόμη και σήμερα διατίθενται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Απρόσμενους συμμάχους έχει βρει ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία. Η Ρόμα, προσβλέπει σε πρόκριση του ΠΑΟΚ σε βάρος της Βασιλείας, για ίδιον όφελος πάντως. Και αυτό διότι σε περίπτωση αποκλεισμού των Ελβετών αλλά και της Μπενφίκα οι Ιταλοί θα βρεθούν από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στο δεύτερο και προσδοκούν σε καλύτερη κλήρωση στους ομίλους του Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ