ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Δεν σκόραρε μετά από 69 αγώνες ο Δικέφαλος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

O ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 69 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με την προηγούμενη να είναι πριν 2,5 χρόνια και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με 2-0 για την 22η αγωνιστική της Super League 1. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα όχι μόνο δεν πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά έπεσε κι από την κορυφή της βαθμολογίας μετά και τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί της Ξάνθης.

Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από 69 αναμετρήσεις, ο Δικέφαλος δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η προηγούμενη φορά που οι Θεσσαλονικείς έμειναν "άσφαιροι" σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 5 Νοεμβρίου του 2017 και πάλι στο ΟΑΚΑ. Αντίπαλος η μετέπειτα πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία είχε επικρατήσει 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρκο Λιβάγια.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως εκτός λίστας βρίσκονται τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ τη σεζόν 2017/18, τα οποία οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ πήραν με 3-0 άνευ αγώνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0: Πράσινο πάρτι γενεθλίων στο ΟΑΚΑ
Έτσι περιέγραψε ο Sport24 Radio 103,3 τα γκολ στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Η βαθμολογία της Super League μετά τo Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ