ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πασχαλάκης παίζει κανονικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μπορεί να υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσής του υψηλόσωμου πορτιέρε (VIDEO).

Κανονικά θα παίξει την Κυριακή με την ΑΕΚ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Η εκδίκαση της υπόθεσής του αναβλήθηκε και θα γίνει την Τρίτη το πρωί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση, επικαλούμενη την απουσία των δικηγόρων της.

Έτσι, από τη στιγμή που θα εκδικαστεί την Τρίτη αν βγει η απόφαση την ίδια μέρα και ο Πασχαλάκης τιμωρηθεί με μια αγωνιστική θα χάσει το ματς Κυπέλλου με τον Άρη και θα είναι διαθέσιμος και για το ματς με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα την 5η αγωνιστική.

Επισημαίνουμε πως ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είχε ασκήσει δίωξη στον 29χρονο την Πέμπτη (20/9), αφού πρώτα είχε ζητήσει να δει το επίμαχο VIDEO που δείχνει τον Πασχαλάκη να λέει προς τους οπαδούς του ΟΦΗ: " Έτσι γ@μ@ω... "

Για τα γεγονός, ο Πασχαλάκης είχε δηλώσει αργότερα: " Η ένταση ήταν μεγάλη. Είχαμε πετύχει το δεύτερο γκολ, κάναμε την ανατροπή σε ένα κομβικό σημείο. Ήταν η αποφόρτιση, ήταν το ξέσπασμα της στιγμής. Το ποδόσφαιρο μας ενώνει. Ότι και να γίνεται στο τέλος δίνουμε τα χέρια. Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικοί και δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα."

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, η ενέργεια του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή (η οποία προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 10 παρ.1 περ. α Ι του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. Στον πειθαρχικό κώδικα αναφέρεται στο σημείο αυτό: " Ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα ευρώ (80)".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ