ΠΑΟΚ

Παίρνει οριστική απόφαση o ΠΑΟΚ για Ενρίκε

Παίρνει οριστική απόφαση o ΠΑΟΚ για Ενρίκε

Στη διάρκεια της Τετάρτης (25/1) θα ξεκαθαρίσει αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στη μεταγραφή του 26χρονου Βραζιλιάνου από τη Ρεν, Πέδρο Ενρίκε καθώς οι Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ θα καταλήξουν στην τελική κίνησή τους.

Συμπληρώθηκαν 12 μέρες από τότε που το όνομα του Πέντρο Ενρίκε εμφανίστηκε στη δημοσιότητα ως πρώτη επιλογή για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ. Από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έβγαινε ευθύς εξαρχής ότι ο Βραζιλιάνος της Ρεν τα είχε βρει με τον Δικέφαλο, ενώ υπήρχε και σημείο επαφής με τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου.

Ο Λούμπος Μίχελ είχε ταξιδέψει, μάλιστα, στη Γαλλία και είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι η μεταγραφή ήταν κλεισμένη και απλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να περιμένει να βρει τον αντικαταστάτη του Ενρίκε (χθες γράφτηκε ότι αυτός μπορεί να είναι ο Κονγκολέζος Εντοπέ Μουμπελέ που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής).

Πέρασαν αρκετές μέρες, όμως, το θέμα παρέμεινε στάσιμο και μάλιστα την Τρίτη (24/01) ο Ενρίκε, που το τελευταίο διάστημα έκανε μόνος προπόνηση, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα της Ρεν, στοιχείο που δείχνει ότι παρά τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις υπήρχε κάποια διαφορά μεταξύ των δύο συλλόγων.

Από τον ΠΑΟΚ δεν εκφραζόταν ούτε και χθες ανησυχία. "Είμαστε πολύ κοντά, απομένουν λεπτομέρειες", ήταν το μότο που παρέμεινε αναλλοίωτο, μόνο που υπάρχει μία μικρή διαφορά. Η αναμονή έφτασε στο τέλος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στη διάρκεια της ημέρας ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ θα αποφασίσουν για το αν κάνουν την τελική κίνηση για να πάρουν τον παίκτη καλύπτοντας τις επιπλέον απαιτήσεις της Ρεν, κάτι που αποτελεί το πιο πιθανό σενάριο. Αν συμβεί το αντίθετο, ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμη εναλλακτική λύση για να προχωρήσει σε συμφωνία, που όμως δεν φαίνεται ότι θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί.

Θυμίζουμε ότι με τον Ενρίκε έχει συμφωνήσει για ένα συμβόλαιο, κατά πάσα πιθανότητα, διάρκειας 3,5 ετών με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ και αρκετά μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Aυτό είναι το deal ΠΑΟΚ-Παναιτωλικού για Ουάρντα
Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ