ΠΑΟΚ

Πάει στον "τελικό" με τέσσερις στην άμυνα ο ΠΑΟΚ

Πάει στον "τελικό" με τέσσερις στην άμυνα ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αφού το προανήγγειλε, το δοκίμασε και στην προπόνηση ο Ιγκόρ Τούντορ, εγκαταλείποντας το αγαπημένο του 3-5-2.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το ματς με την Κρασνοντάρ (είναι σαν... τελικός αφού ο "Δικέφαλος" θέλει την νίκη), με τον Ιγκορ Τούντορ στην προπόνηση της Τρίτης να εφαρμόζει στην πράξη όλα όσα έλεγε στην ομιλία του προς τους παίκτες την Δευτέρα ότι σκέφτεται να κάνει και κυρίως ότι "πάει" να αλλάξει σχήμα ( “Μάλλον πρέπει να αλλάξω σχήμα από 'δω και πέρα”,είχε τονίσει σε μία αποστροφή των λεγομένων του).

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Κροάτης "πήγε" σε δοκιμή με τέσσερις στην άμυνα (το έχει εφαρμόσει σε ελάχιστα ματς). Μπροστά από τον Γλύκο, χρησιμοποίησε τον Σκόνδρα δεξιά, τον Τζαβέλλα αριστερά και δίδυμο στόπερ τους Κόστα και Μαλεζά.

Από κει και πέρα μία άλλη επιλογή του που φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρη είναι να αφήσει και πάλι εκτός ενδεκάδας τον Αθανασιάδη και να παίξει με τον Μακ και "στηρίγματα" του τους Ροντρίγκες και Πέλκα. Είναι πιθανό στα χαφ να βάλει δίπλα στον Τζιόλη τους Γκολάσα και Κίτσιου (ή Σάμπο), αλλά αυτά θα φανούν ξεκάθαρα στην τελευταία προπόνηση. Σε αυτή θα φανεί και αν μπορεί να παίξει ο Βίτορ, οπότε ίσως υπάρχει μικρή αλλαγή στην άμυνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ