Πάει σε αύξηση για να καλύψει το άνοιγμα ο ΠΑΟΚ

Σαββίδης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 3 Οκτωβρίου, με κύριο θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει φέτος την πιο ακριβή ομάδα της ιστορίας του. Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δημιουργηθεί αυτό το ρόστερ, ωστόσο αυτή την περίοδο στη σύγκριση εσόδων-εξόδων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δημιουργηθεί ένα άνοιγμα μεγαλύτερο των 27,5 εκατ. ευρώ.

Ανεξάρτητα αν τον Ιανουάριο υπάρξουν πωλήσεις και αποχωρήσεις παικτών, θα χρειαστεί να μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία με την μορφή αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, όπως και πέρυσι που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε βάλει 7 εκατ. ευρώ για να κλείσει το άνοιγμα της περσινής λογιστικής περιόδου.

Γι’ αυτό, μετά από την ενημέρωση που είχε από τους συνεργάτες του, έδωσε εντολή να διεξαχθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 3 Οκτωβρίου, με κύριο θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 03.10.2017 στις 12:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

11.09.2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»«ΠΑΟΚ» – ΠΑΕΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 03.10.2017Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 3 Οκτωβρίου 2017,  ημέρα Τρίτη  και ώρα 12.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και καταθέσεις μετόχων προοριζόμενες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ. Ν. 2190/1920 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 10 Κ.Ν. 2190/1920.

2.Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

3.Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως τροποποιήθηκε και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή τους προσωρινούς τους τίτλους) πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της  Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Θεσσαλονίκη, 11.09.2017 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24