ΠΑΟΚ

Πάει να κλείσει Σαμπράνο με Τσιστιακόφ!

Colombias Teofilo Gutierrez, left, fights for the ball with Perus Carlos Zambrano during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Barranquilla, Colombia, Thursday, Oct. 8, 2015. (AP Photo/Joaquin Sarmiento)
Colombias Teofilo Gutierrez, left, fights for the ball with Perus Carlos Zambrano during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Barranquilla, Colombia, Thursday, Oct. 8, 2015. (AP Photo/Joaquin Sarmiento) AP

Ο 47χρονος Λιθουανός επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και προσπαθεί να πετύχει τον δανεισμό του Κάρλος Σαμπράνο από την Ρουμπίν Καζάν.

Μία μεγάλη αλλά και συνάμα πολύ δύσκολη μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Κάρλος Σαμπράνο από την Ρούμπιν Καζάν, όπως αποκάλυψε χθες το Sport24.gr.

Όπως και στην περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ και της Ζενίτ, θέλει να εκμεταλλευτεί τον περιορισμό στον αριθμό των μη Ρώσων ποδοσφαιριστών (6) που μπορεί να χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα κάθε ρωσικός σύλλογος, κάτι που σε συνδυασμό με την επιστροφή του Μπερντέγιεφ αντί του γνωστού μας Χάβι Γκράθια στον πάγκο της Ρουμπίν, έχει βάλει τον Περουβιανο αμυντικό στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην υπόθεση Σαμπράνο είναι ότι τις διαπραγματεύσεις για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έχει αναλάβει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο 47χρονος Λιθουανός που είχε αναλάβει ρόλο στρατηγικού συμβούλου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Τσιστιακόφ είχε αναλάβει τον Νοέμβριο του 2012 τον ρόλο του στρατηγικού συμβούλου στον ΠΑΟΚ και τελικά αποχώρησε τον Μάιο του 2014, μετά από μία σεζόν που είχε αρχίσει με πολύ μεγάλες βλέψεις λόγω της έλευσης του Χουμπ Στέφενς και σημαντικών παικτών (Λούκας, Στοχ, Νάτχο, Νέτσιντ, Ισναουράλδε κ.α.) ολοκληρώθηκε όμως με την βαριά ήττα με 4-1 στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός που έχει επιτελικό πόστο και σε εταιρία που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και έχει αναλάβει ένα μεγάλο πρότζεκτ για τα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, επιβεβαιώνει με τις κινήσεις του ότι παραμένει στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη για ποδοσφαιρικά θέματα παρότι δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, έχει αναλάβει, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, κάθε διαπραγμάτευση για παίκτη που αγωνίζεται στη ρωσική επικράτεια και ήταν εκείνος που έκανε ραντεβού με τον Γκιγέρμο Οτσόα πρόσφατα στη Ρωσία, όταν η διαπραγμάτευση ήταν ακόμη ανοιχτή, για να τον πείσει να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Τώρα έχει αναλάβει την υπόθεση Σαμπράνο και αυτό που προσπαθεί να πετύχει είναι ο δανεισμός του παίκτη με κάλυψη μέρους των ετήσιων απολαβών του που κυμαίνονται στα 2 εκατ. ευρώ.


Photo credits: AP Photo/Joaquin Sarmiento
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ