ΠΑΟΚ

Πάει δανεικός στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε ο Δημητριάδης

Πάει δανεικός στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε ο Δημητριάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τάσος Δημητριάδης, θα πάει στη Σλοβακία δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν για την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Δεν είναι μόνο οι Γιάννης Σκόνδρας και Αλέξανδρος Τζιόλης που έλυσαν τα συμβόλαιά τους, αυτοί που αποχωρούν από τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και προσωρινές αποχωρήσεις (δανεισμοί) που προχωρούν προκειμένου να "αδειάσει" το ρόστερ του Δικεφάλου και ο Βλάνταν Ίβιτς να μπορεί να δουλεύει μόνο με το γκρουπ παικτών που υπολογίζει.

Πριν λίγες μέρες, ο Δημήτρης Γιαννούλης πήγε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης και το δρόμο του δανεισμού θα ακολουθήσει τη Δευτέρα ένας άλλος νεαρός, ο Τάσος Δημητριάδης.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός που είχε κάνει δύο συμμετοχές πέρσι (μία στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου σκοράροντας μάλιστα και μία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο), φέτος δεν είχε παίξει καθόλου σε επίσημα ματς και τελικά συμφώνησε μετά από συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να πάει στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε.

Στην ομάδα της Σλοβακίας, με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση ελέω Μίχελ, βρίσκονται δανεικοί ακόμη δύο νεαροί, ο Κρίστι Κιόσε και ο Κρίστιαν Κούστα, ενώ πέρσι είχαν αγωνιστεί εκεί ο Κυριάκος Σαββίδης που τώρα παίζει στον Πανιώνιο και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Θυμίζουμε ότι ο Δημητριάδης είχε ανανεώσει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Τζιόλης
Χωρίς Πρίγιοβιτς κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι διαθέσιμοι στα ματς με την Σάλκε
Πέντρο Ενρίκε: Βραζιλιάνος με γερμανική νοοτροπία
Μικρό "παράθυρο" για μία ακόμη μεταγραφή
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ