ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Θα καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας"

"Ήσσονος σημασίας εξέλιξη" χαρακτηρίζουν στον ΠΑΟΚ την απόρριψη του αιτήματος για προσωρινή διαταγή από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στον ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν την απόρριψη του αιτήματος που είχαν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για προσωρινή διαταγή σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο εισηγητής της προσφυγής που κατέθεσαν αντικαταστάθηκε που είχε οριστεί την Παρασκευή αντικαταστάθηκε μόλις χθες.

"Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε συνέβη και αυτό και φυσικά πλέον τίποτα δε μας εκπλήσσει.

Ο εισηγητής της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ΣτΕ, ο οποίος είχε ορισθεί την Παρασκευή 21/2 αντικαταστάθηκε αιφνίδια χθες Τρίτη 25/2.

Και- ω του θαύματος- σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόρριψη του αιτήματος της προσωρινής διαταγής.

Διαδικασία που παραπέμπει ξεκάθαρα στις πρόσφατες πρακτικές της ΕΕΑ και την αλλαγή μελών της εν μέσω εκκρεμοδικίας από τον- χαριτωμένο στις χθεσινές φωτογραφίες- Λευτέρη Αυγενάκη που κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Τα πλοκάμια του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον αγγίζουν όλους τους τομείς της χώρας και όσο πιο αργά το αντιληφθούν όλοι τόσο πιο πολύ θα διολισθαίνει η Δημοκρατία (;).

Προφανώς η- ήσσονος σημασίας- εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει την πρόθεσή μας να καταρρίψουμε τις φαντασιώσεις της καταγγελίας σε οποιοδήποτε κανονικό δικαστήριο όπως ήδη έχουμε προαναγγείλει" είναι η θέση που εκφράζει την αντίδραση του Δικεφάλου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ