ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Σκληρή ποινή, υπό την πίεση στοχευμένης επικοινωνιακής καταιγίδας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο σχόλιο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία της για το ντέρμπι με την ΑΕΚ από το Πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας.

Για απόφαση "αποτέλεσμα μιας εικόνας που κανείς δεν είδε live, αλλά που έγινε η ευκαιρία να αντιμετωπιστεί μια τιμωρία στον ΠΑΟΚ σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις αμαρτίες του ελληνικού ποδοσφαίρου επί δεκαετίες" κάνει λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πρώτο σχόλιο της για την τιμωρία που της επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας, Σπύρο Καποδίστρια.

Επίσης, ξεκαθαρίζει ότι προχωρά σε έφεση και περιμένει, σε δεύτερο βαθμό, "εκδίκαση με βάση τα πραγματικά γεγονότα".

Αναλυτικά, η θέση του ΠΑΟΚ: "Η ποινή είναι σκληρή και υπό την πίεση της στοχευμένης επικοινωνιακής καταιγίδας εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν αντικατοπτρίζει το μέγεθος του αδικήματος και είναι το αποτέλεσμα μιας εικόνας που κανείς δεν είδε live, αλλά που έγινε η ευκαιρία να αντιμετωπιστεί μια τιμωρία στον ΠΑΟΚ σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις αμαρτίες του ελληνικού ποδοσφαίρου επί δεκαετίες. Προχωρούμε σε έφεση και περιμένουμε να δικαστούμε με βάση τα πραγματικά γεγονότα. Τα ατσάλι σκληραίνει όσο το χτυπάς.

Ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε να αναμετρηθεί μετωπικά με ένα βρώμικο σύστημα δεκαετιών. Ας μην περιμένει το παραποδοσφαιρικό κύκλωμα πως αυτή η άδικη και βαριά απόφαση είναι ικανή να τον λυγίσει. Έχει δίπλα του και γύρω του όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη από ποτέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ