ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς κόσμο: "Μόνο το ποδόσφαιρο στο μυαλό μας"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας και στη στάση που θα πρέπει να κρατήσει στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί απόψε (19:30) στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό έστειλε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, θέλοντας να παραμείνει ήρεμο το κλίμα και να μην δοθούν δικαιώματα που θα μπορούσαν να φέρουν τιμωρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικα:

"Μόνο το ποδόσφαιρο στο μυαλό μας

Ώρα ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας! Το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ας δείξουμε σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι το μόνο που μας απασχολεί.

Το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League 2019-20, είναι η αρχή μίας σειράς αγώνων που θα κρίνουν τους τίτλους της σεζόν. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα.

Με μυαλό και συγκέντρωση αφήνουμε στην άκρη κάθε ενέργεια που μπορεί να πλήξει την ομάδα. Δεν χρησιμοποιούμε πυρσούς, βεγγαλικά και κροτίδες. Προσέχουμε την συμπεριφορά μας, αλλά και των γύρω μας. Σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη μόνο με τη φωνή μας!

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 16:30. Από τις 17:15 θα υπάρχουν φραγμοί στους δρόμους για την άφιξη των αποστολών.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας είναι ανοιχτά από τις 09:00 για να εξυπηρετήσουν όσους έχουν επιλέξει να παραλάβουν από εκεί τα εισιτήριά τους.

Πάμε όλοι μαζί, με σεβασμό στο άθλημα, να δείξουμε τη δύναμη της Τούμπας και να πάρουμε τη νίκη!"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ