ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση των επεισοδίων"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση των επεισοδίων"

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή το κατηγορητήριο για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό με την ΑΕΚ, θεωρεί πως δεν υπάρχει πάτημα για αφαίρεση έξι βαθμών, αφού οι δύο ομάδες δεν ήταν παρούσες την στιγμή της έντασης.

"Βαρύ και για τις δυο ομάδες" χαρακτηρίζουν το κατηγορητήριο οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τονίζουν πως αν τα επεισόδια θεωρηθούν εκτεταμένα την ώρα που οι αποστολές ήταν στο γήπεδο, κινδυνεύουν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ με αφαίρεση βαθμών ως υπότροποι.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ επισημαίνουν πως μέσω των VIDEO αλλά και των εκθέσεων αποδεικνύεται πως από την ώρα που ήρθαν οι ομάδες δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια. Όσον αφορά ένα συγκεκριμένο κομμάτι της έκθεσης του παρατηρητή, που έκανε λόγο για εκτεταμένα επεισόδια στις 20:44, αυτό που προκύπτει είναι πως ο παρατηρητής το ανακάλεσε επίσημα, ενώ ούτε η αστυνομία το έχει καταγράψει.

"Οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση, δεν ήταν παρούσες τη στιγμή των επεισοδίων, άρα δεν μπορούν να δικαστούν για εκτεταμένα", λένε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στις αναφορές τους στην σημερινή δίωξη, δεν κρύβουν την απορία τους για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας σε σχέση με το κατηγορητήριο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Για εκτεταμένα επεισόδια η δίωξη, κινδυνεύει με -6 ο ΠΑΟΚ, με -3 απειλείται η ΑΕΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24