ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "H Μακεδονία είναι μία και Ελληνική"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων στην οποία τονίζει ότι "η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική" κι ενώνει τη φωνή της ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής (21/1).

Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κυριαρχεί στην επικαιρότητα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της ότι  "η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική". 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, "οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας". Μάλιστα, στο "Δικέφαλο" τονίζουν ότι ενώνουν τη φωνή τους με "τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη" στο συλλαλητήριο της Κυριακής (21/1).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία

Ο ΠΑΟΚ, ως το μεγαλύτερο αθλητικό αλλά και κοινωνικό κίνημα της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας, γεννημένος από ανθρώπους που υπέφεραν και ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους, δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τις εξελίξεις.

Η Μακεδονία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας, η ιστορία μας. Είναι ιστορικά μια και Ελληνική. Δεν είναι δική μας δουλειά να παράγουμε πολιτική, ωστόσο απαιτούμε η αλήθεια και η ιστορία να διαφυλαχθούν με κάθε κόστος. Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα για την επίλυση ενός εθνικού θέματος, όχι όμως εις βάρος της εθνικής συνείδησης των πολιτών της Μακεδονίας. Οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας. Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής (21.01), σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώνει τη φωνή της με τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.