ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Εισήγηση μνημείο υποδούλωσης, να απομακρυνθεί ο Αυγενάκης"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή το πόρισμα της ΕΕΑ, εξέδωσε ανακοίνωση και χαρακτήρισε την εισήγηση " μνημείο υποδούλωσης", ενώ καταφέρθηκε εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του.

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή το πόρισμα της ΕΕΑ που εισηγείται τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ κάνει λόγο για εισήγηση " μνημείο υποδούλωσης", ενώ καταφέρθηκε εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του.

Η ανακοίνωση:

Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου.

Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Βόλος 1-0: Στην κορυφή χωρίς να ενθουσιάσει ο Δικέφαλος
Πόρισμα της ΕΕΑ για υποβιβασμό ΠΑΟΚ - Ξάνθης!
Αυγενάκης: "Υποβιβασμός μόνο με απόλυτη τεκμηρίωση"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ