ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Αυτή τη μάχη την κερδίζουμε μαζί"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Αυτή τη μάχη την κερδίζουμε μαζί"
ΠΑΟΚ, σήμα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή της, έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης (1/10) για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή της, έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης (1/10) για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ. Οι οπαδοί θα συνοδεύσουν την αποστολή στο γήπεδο. Με αυτό τον τρόπο συνιστά προσοχή για να κυλήσουν όλα ομαλά στην σπουδαία αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Τούμπα ετοιμάζεται για ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού. Υποδεχόμαστε την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του κόσμου. Όλοι έχουμε ευθύνη της διάδοσης των αρχών και των αξιών της ομάδας μας και της Θεσσαλονίκης. Όλοι μας πρεσβεύουμε τον μεγάλο ΠΑΟΚ, την φημισμένη Τούμπα, μια από τις πιο εντυπωσιακές έδρες στην Ευρώπη, την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Δεν επιτρέπουμε το άναμμα και τη ρίψη πυρσών και βεγγαλικών στον αγωνιστικό χώρο, ούτε άλλου αντικειμένου. Δεν επιτρέπουμε την ανάρτηση πανό με υβριστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Δεν επιχειρούμε είσοδο στο γήπεδο. Δεν πετάμε σε καμία περίπτωση αντικείμενα στην πλευρά των φιλοξενούμενων οπαδών. Αυτή τη μάχη την κερδίζουμε μαζί! Η υποστήριξη της ομάδας θα γίνει και πάλι με μοναδικό τρόπο, που κάθε φορά οδηγεί τους φιλοξενούμενους να διαδίδουν μετά την επίσκεψή τους στο σπίτι μας. Καμία αντιπαράθεση με τους φιλοξενούμενους οπαδούς, καμία ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία! Θέλουμε να ταξιδεύουμε παντού με τον κόσμο μας και το αντάλλαγμα είναι η υψηλού επιπέδου φιλοξενία στους αντιπάλους!

Όλοι μαζί διαφημίζουμε τον ΠΑΟΚ!"

Με συνοδεία οπαδών στην Τούμπα

Οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, κάνοντας γνωστό πως θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία από την Τούμπα προς το Μακεδονία Παλάς και από εκεί θα συνοδέψουν την αποστολή στο γήπεδο

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Την Πέμπτη η πόλη του Π.Α.Ο.Κ. γιορτάζει και οι δρόμοι πλημμυρίζουν με ασπρόμαυρα χρώματα. Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον λαό στην μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει στις 16.30 από το γήπεδο της Τούμπας προς το Μακεδονία Παλάς. Πρέπει να είμαστε στην αναχώρηση της ομάδας και να τους συνοδέψουμε πίσω στο γήπεδο όλοι μαζί, δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και την στήριξη μας

Σημείο εκκίνησης από την Τούμπα στις 16.30

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ