ΠΑΟΚ

Ουάρντα: "Χαρούμενος για το γκολ μου, πάμε για την πρόκριση"

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άμρ Ουάρντα ήταν ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Μπενφίκα και με το γκολ που σημείωσε έβαλε για τα καλά την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ο Ουάρντα ήρθε από τον πάγκο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα αλλά με την ποιότητα του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, να σκοράρει και να βάλει για τα καλά την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αιγύπτιος δήλωσε χαρούμενος για το γκολ και τόνισε πως θέλει να παίξει με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League ενώ υποστήριξε πως παίζει στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Ο Ουάρντα:

«Είμαστε χαρούμενοι για τώρα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε την άλλη εβδομάδα. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες από ποτέ για να περάσουμε στους ομίλους.

Έχουμε σπουδαία ομάδα, καλό προπονητή και τεχνικό τιμ και έναν εντυπωσιακό κόσμο. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και το ποδόσφαιρο αλλάζει από λεπτό σε λεπτό. Θα φέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο που πρέπει, δηλαδή να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη μου η ευτυχία που σκόραρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Δε θα πρέπει μόνο να μπούμε στους ομίλους, αλλά και εκεί να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα».

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: "ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ"

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ με τις αποκρούσεις του στάθηκε στον χαρακτήρα που πρέπει να δείχνουν αυτός και οι συμπαίκτες του κόντρα σε διαιτησίες όπως αυτής της Τρίτης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είπε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα:
"Σίγουρα ήταν μία δύσκολη έδρα, αλλά το περιμέναμε αυτό. Δεχθήκαμε το γκολ σε μία δύσκολη στιγμή, αλλά δείξαμε μέταλλο και χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κρατάμε το μηδέν πίσω. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι σήμερα. Αν το κάνουμε αυτό και στα άλλα παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για τη φάση του πέναλτι:
"Δεν έχω άποψη. Είδαμε λίγο στο ημίχρονο κάποια πράγματα, αλλά νομίζω δεν υπάρχει πέναλτι. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα και με τέτοιες διαιτησίες".

Για το δεύτερο ματς με την Μπενφίκα, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:
"Είναι δύο παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να γίνει καλή διαχείριση. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, είναι πολλά τα παιχνίδια".

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: "ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"

Στη σημασία του αποτελέσματος στάθηκε ο Αλεκσάντερ Πρίγιοβιτς με το Σέρβο επιθετικό να τονίζει:

"Το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Ξέρουμε από εδώ και πέρα τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ωστόσο, είναι σημαντικό για εμάς και το παιχνίδι με τον Αστέρα το Σάββατο, πρέπει να είμαστε μέσα στους στόχους μας.

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στο στόχο του πρωταθλήματος, γιατί ξεκινάμε και με το -2 και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Σήμερα έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ απέναντι σε αυτή την ομάδα και να τα δώσουμε όλα".

ΑΚΠΟΜ: "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΟΥ"

Στο ματς με την Μπενφίκα ο Ακπόμ έκανε το ντεμπούτο του και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρούμενος τόσο για το αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία όσο φυσικά και για τη πρώτη του παρουσία με την ασπρόμαυρη φανέλα και τόνισε:

"Εγώ νιώθω έτοιμος. Στο χέρι του προπονητή είναι το πότε θα με βάλει να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και που πήρα μερικά λεπτά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ο προπονητής μου δείχνει ότι με πιστεύει και είναι σημαντικό για μένα".

Όσο για τον ΠΑΟΚ:
"Είδα το πάθος των οπαδών μας που ταξίδεψαν κι εδώ, τόσο μακριά και καταλαβαίνω ότι θέλουν πολύ την πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά αρχίζω κι εγώ να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα και όταν μου πει ο προπονητής, να μπω να παίξω θα το κάνω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ