ΠΑΟΚ

Ουάρντα και Ενρίκε για μια θέση στον ΠΑΟΚ

Ουάρντα και Ενρίκε για μια θέση στον ΠΑΟΚ

Πώς η επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ επηρεάζει το μέλλον της σχέσης του Δικεφάλου με τον Πέδρο Ενρίκε. Διαβάστε το ρεπορτάζ τουSport24.gr.

Οι συζητήσεις που γίνονται για τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνουν και την επιστροφή παικτών που ήταν δανεικοί και ξεχώρισαν μέσα στη σεζόν.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται τόσο ο Αμρ Ουάρντα, όσο και ο Πέδρο Ενρίκε. Ο Αιγύπτιος έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τον Ατρόμητο, με 28 συμμετοχές 11 γκολ και 5 ασίστ, ενώ ο Βραζιλιάνος με 27 συμμετοχές και 5 γκολ συνέβαλε στα μέγιστα τόσο στην παρθενική παρουσία της Καραμπάχ στο ChampionsLeague, όσο και στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου πρωταθλήματος.

Τις τελευταίες μέρες, τα ονόματα και των δύο παικτών συζητήθηκαν έντονα στα γραφεία της Τούμπας και μάλιστα… σε συνδυασμό, αφού αφορούν στην κάλυψη μίας θέσης εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, δίνεται προβάδισμα στην επιστροφή του Ουάρντα, καθώς έκανε εξαιρετικά πράγματα τόσο οργανωτικά, όσο και εκτελεστικά.

Με δεδομένο, όμως, ότι μεσολαβεί η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν αποκλείεται με τις εμφανίσεις του με την Αίγυπτο να προκύψουν προτάσεις που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο ΠΑΟΚ, υπάρχει η σκέψη να μείνει σταντ μπάι και ο Ενρίκε, έτσι ώστε αν πουληθεί ο Ουάρντα να συνεχίσει εκείνος του χρόνου στον ΠΑΟΚ.

Και οι δύο έχουν συμβόλαιο έως το 2020 με τον Δικέφαλο.

Στην περίπτωση του Ουάρντα ο ΠΑΟΚ έχει μπάι-άουτ 3.000.000 ευρώ (και τον Παναιτωλικό να διατηρεί το 15%), ενώ στον Ενρίκε, στη συμφωνία με την Καραμπάχ είχε μπει μπάι άουτ 5.000.000 ευρώ ενώ ένα 20% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου το κατέχει η Ρεν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ