ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουάρντα: "Έχουμε πολλούς τρελούς στον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα ρωτήθηκε για τη μουσική που ακούει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι στην ομάδα του υπάρχουν πολλοί.... τρελοί. Δείτε την ατάκα του Αιγύπτιου στην κάμερα του dugout. (VIDEO)

Ο Αμρ Ουάρντα απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που του έγιναν, κατά τις οποίες μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις μουσικές επιλογές του ίδιου και των συμπαικτών του στον ΠΑΟΚ. Μίλησε ακόμη για την καλύτερή του στιγμή στον Δικέφαλο, αλλά και για την απώλεια του περσινού τίτλου.

Ο Αιγύπτιος ανέφερε τα εξής:

"* Ακούω ελληνική μουσική, house και techno, αιγυπτιακή επίσης. Εδώ στην ομάδα έχουμε πολλούς τρελούς παίκτες, με την καλή έννοια. Μας αρέσει να χορεύουμε και απολαμβάνουμε τη ζωή μας εδώ. Είμαστε σαν οικογένεια. Οι οπαδοί, οι παίκτες, οι προπονητές, έχουμε καλή σχέση. Είμαστε οικογένεια. Έχουμε τον Ελ Καντούρι, τον Πέλκα, τον Πρίγιοβιτς, τον Μαουρίσιο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαστε σαν αδέρφια.

* Η καλύτερή μου στιγμή ήταν το γκολ με τη Μπενφίκα. Στην έδρα μας όμως χάσαμε και δεν μπήκαμε στους ομίλους του Champions League. Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό.

* Έχουμε αγοράρει 3-4 πολύ καλούς παίκτες. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα γιατί κάτι έγινε στην Ελλάδα, εγώ ήμουν δανεικός. Ο ΠΑΟΚ άξιζε το πρωτάθλημα, πήρε το Κύπελλο. Φέτος θα κάνουμε κάτι καλό για να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ