ΠΑΟΚ

Ουάρντα:"Δεκάρι η κανονική μου θέση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αμρ Ουάρντα δήλωσε πως η κανονική του θέση είναι "δεκάρι", ενώ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για το αποτέλεσμα στη ρεβάνς με τη Σάλκε στη Γερμανία.

Στην κανονική του θέση, ως δεκάρι, έπαιξε ο Ουάρντα στο σημερινό παιχνίδι με τη Βέροια, όπως δήλωσε μετά το ματς. Ο Αιγύπτιος ανέφερε ότι είχε στο μυαλό του να έρθει στον ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφάνιση. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Έτσι τα αντιμετωπίζουμε όλοι, δεν έχει σημασία η ατομική απόδοση. Είμαστε μια οικογένεια και σαν οικογένεια παίρνουμε τα αποτελέσματα. Είμαστε ενωμένοι και την Τετάρτη θα πάμε στη Γερμανία για το αποτέλεσμα και ότι βγει".

Για το κίνητρο που μπορεί να βρει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη Σάλκε:
"Το κίνητρο είναι η νίκη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Χάσαμε εδώ το παιχνίδι, είμαι πολύ δύσκολα αλλά θα πάμε εκεί να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για τη θέση που έπαιξε σήμερα:
"Εδώ παίζω στην κανονική μου θέση. Δεκάρι παίζω. Στον Παναιτωλικό έπαιζα κυρίως αριστερά, αλλά εδώ παίζω κυρίως στη φυσική μου θέση".

Για το αν μίλησε με κάποιους από τους Αιγύπτιους που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν:
"Με τον Σικαμπάλα μίλησα. Μου είπε τα καλύτερα για την ατμόσφαιρα και τον ΠΑΟΚ, του είπα ότι κι εγώ τα έχω δει αυτά που μου είπε".

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ:
"Έτσινιώθω. Είχα και μια πρόταση από την Ισπανία, αλλά ήθελα να έρθω εδώ. Από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα είχα στο μυαλό μου να έρθω στον ΠΑΟΚ, είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να τον βοηθήσω κι εγώ να πετύχει τους στόχους του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ