ΠΑΟΚ

Ουαγκέ: "Μέσι και Σουάρες με έκαναν πιο έμπειρο"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΑ ΒΑΓΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΑ ΒΑΓΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουσά Ουαγκέ περιγράφει τον εαυτό του ως έναν γρήγορο και πολύ επιθετικό ποδοσφαιριστή και μιλά για την συνύπαρξη του με Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα. Ποιοι οι στόχοι του Σενεγαλέζου με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τον Αντόνιο Τσόλακ και ο Μούσα Ουαγκέ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου στοPAOKTV. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μίλησε για την συνύπαρξη του με τους Μέσι και Σουάρες στην Μπαρτσελόνα αλλά και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

"Αισθάνομαι πολύ καλά με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι έχω πολλούς στόχους να πετύχω με αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας".

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: "Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κερδίσουμε τρόπαια αν μπορούμε. Νομίζω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας".

Για την συνύπαρξή του με παίκτες όπως ο Μέσι κι ο Σουάρες: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια. Νιώθω αρκετά δυνατός να έρθω εδώ, ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Η προπόνηση με παίκτες όπως ο Μέσι κι ο Σουάρες με έχουν κάνει πιο έμπειρο. Έμαθα πολλά από αυτούς και νομίζω ότι με ωφέλησε ώστε να ανέβω επίπεδο".

Γιατον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή: "Νομίζω ότι είμαι ένας γρήγορος παίκτης, πολύ επιθετικός. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα προσόντα μου".

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως έχω μήνυμα για αυτούς. Είδα κάποια βίντεο σταsocialmedia, νομίζω ότι είναι τρελοί και φανταστικοί. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο και εμείς θα δώσουμε τα πάντα για εσάς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ