ΠΑΟΚ

"Όχι" στη μεταγραφή Τσίμιροτ με... δόσεις στη Γαλατά

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Η Γαλατασαράι ζήτησε να αγοράσει τα δικαιώματα του Τσίμιροτ πληρώνοντας σε δόσεις, στον ΠΑΟΚ, όμως, δεν ήθελαν να επαναληφθεί το σκηνικό που είχαν ζήσει στη μεταγραφή του Ροντρίγκες. Που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι, προφανώς μετά από εισήγηση του Ίγκορ Τούντορ που γνωρίζει τον "Τσίμι" πολύ καλά. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει καταθέσει πρόταση απόκτησής του και έχει μπει σε διαπαργματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, καθώς στην γειτονική χώρα η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ήδη, στην Τούμπα έχουν απορρίψει μία πρόταση εξαγοράς των δικαιωμάτων του 25άχρονου Βόσνιου και ο λόγος είναι ότι οι Τούρκοι ήθελαν να πληρώσουν σε δόσεις. Στον Δικέφαλο είναι αρνητικοί λόγω του κακού προηγούμενου με τον Γκάρι Ροντρίγκες, όμως το θέμα δεν έχει κλείσει. Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών συνεχίζονται και στο τραπέζι έχει πέσει και πρόταση δανεισμού του.

Μένει να φανεί αν τα όσα προσφέρουν οι παράγοντες της "Γαλατά" είναι ικανά να πείσουν τον ΠΑΟΚ για να γίνει η μεταγραφή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ