ΠΑΟΚ

"Όχι" ΠΑΟΚ σε 3.500.000 ευρώ από Ρεν για Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η κρούση της γαλλικής ομάδας στον ΠΑΟΚ για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και η κατηγορηματική άρνηση του Δικεφάλου να μπει σε διαπραγμάτευση. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Δεν είναι απλά φιλολογικό το ενδιαφέρον της Ρεν για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, εκδηλώθηκε μέσω πρότασης που έφτασε την Δευτέρα (8/1) στην Τούμπα και στην οποία υπήρξε άρνηση του ΠΑΟΚ.

Δεν "άγγιξε" τα χρήματα που αναφέρθηκαν στα ρεπορτάζ στη Σερβία (4,5 εκατ. ευρώ), έφτασε όμως κλιμακωτά μέχρι τα 3,5 εκατ. ευρώ!

Η αρχική προσφορά ήταν στα 2,5 εκατ. ευρώ και μετά την αρχική άρνηση του ΠΑΟΚ, οι Γάλλοι έδειξαν διάθεση να ανέβουν στα 3,5 εκατ. ευρώ, εισπράττοντας όμως και πάλι κατηγορηματική άρνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Αποδείχθηκε, κατά συνέπεια, στην πράξη ότι υπήρχε λόγος πίσω από το "not for sale" του Γιώργου Σαββίδη μέσω instagram για τον υψηλόσωμο φορ.

ΤΙ ΘΑ ΔΕΛΕΑΖΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Είναι επίσης, σαφές, ότι το όνομα του Πρίγιοβιτς θα παραμείνει ψηλά στην μεταγραφολογία, αφού φαίνεται πως ενδιαφέρει αρκετές ομάδες ανά την Ευρώπη (τα 14 γκολ σε 22 ματς φέτος και τα 24 σε 42 ματς συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι σίγουρα μία ελκυστική επίδοση) και πιο φρέσκια απόδειξη είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "superdeporte.es", σύμφωνα με το οποίο το όνομα του 27χρονου φορ βρίσκεται στη λίστα της Λεβάντε.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι με βάση όσα υποστήριζε ο Λούμπος Μίχελ και έβγαιναν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σοβαρή συζήτηση για πώληση του Πρίγιοβιτς θα μπορούσε να γίνει για ποσό από 7 εκατομμύρια ευρώ και άνω (η ρήτρα του φτάνει τα 10 εκατομμύρια).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ