ΠΑΟΚ

Όταν ο ΠΑΟΚ έφυγε στο 73' από το ΟΑΚΑ!

Όταν ο ΠΑΟΚ έφυγε στο 73' από το ΟΑΚΑ!
EUROKINISSI

Στις 23 Σεπτεμβρίου 1990 ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θωμάς Βουλινός, πήρε την ομάδα και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (video)

'Εεε, οοο, πάρτε την ομάδα και φύγετε από 'δω', είναι ένα σύνθημα που πολλάκις έχει ακουστεί στα ελληνικά γήπεδα από φιλάθλους ομάδων που θεωρούν ότι αδικούνται από την διαιτησία του αγώνα, αλλά μονάχα μια φορά το είδαμε να γίνεται πράξη.

Ήταν 23 Σεπτεμβρίου 1990, όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ο τότε πρόεδρος του "Δικεφάλου του Βορρά", Θωμάς Βουλινός, πήρε την ομάδα του και αποχώρησε από το γήπεδο στο 73ο λεπτό του αγώνα, διαμαρτυρόμενος για τα σφυρίγματα του Βοιωτού διαιτητή, Καραμάνη.

Όταν ο ΠΑΟΚ έφυγε στο 73' από το ΟΑΚΑ!

Στα αποδυτήρια έγιναν διαβουλεύσεις, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκο, Γιώργο Βαρδινογιάννη, να προσπαθεί να μεταπείσει τον Βουλινό, δίχως όμως να καταφέρει να του αλλάξει άποψη. Ο ΠΑΟΚ μηδενίστηκε, ενώ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και έδωσε πέντε παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ