ΠΑΟΚ

Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Μπρκιτς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΜΠΡΚΙΤΣ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΜΠΡΚΙΤΣ  MOTIONTEAM

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 30χρονου γκολκίπερ Ζέλικο Μπρκιτς στον ΠΑΟΚ με τον Σέρβο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον "δικέφαλο" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στον ΠΑΟΚ θα ανήκει στο εξής ο Ζέλικο Μπρκιτς... Ο Σέρβος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη και η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκε η μετατραφή του 30χρονου τερματοφύλακα στον "Δικέφαλο" αφού βρέθηκε και η λύση με την Ουντινέζε.

Ο Μπρκιττς που είναι η έκτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ στην περίοδο που διανύουμε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και θα πλαισιώσει τους Γλύκο, Βελλίδη στην τριάδα των γκολκίπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ζέλικο Μπρκίτς από την Ουντινέζε, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1986 στο Νόβι Σαντ της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας, πριν μεταπηδήσει στην Βοϊβοντίνα. Εκεί δούλεψε στα Τμήματα Υποδομής της ομάδας και το 2005 παραχωρήθηκε δανεικός στην Προλετέρ Νόβι Σαντ, όπου μέτρησε 31 συμμετοχές. Επέστρεψε και έκανε το ντεμπούτο του με την Βοϊβοντίνα το 2007 και έκτοτε ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μέχρι το 2011, όταν και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ταξιδέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε, αλλά μέσω Σιένα. Η ομάδα του Ούντινε δεν είχε χώρο για άλλο ξένο παίκτη και συμφώνησε να αποκτηθεί ο παίκτης από την Σιένα και να διατηρεί το δικαίωμα να τον αποκτήσει, με χαμηλό κόστος. Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Serie A, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 κόντρα στην Κατάνια.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και ενώ έκανε θετικές εμφανίσειςτραυματίστηκε και έμεινε εκτός γιαμεγάλο διάστημα. Τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε ως ελεύθερος στην Ουντινέζε και το καλοκαίρι μετά την μεταγραφή του Χαντάνοβιτς στην Ίντερ έγινε ο βασικός της τερματοφύλακας. Για δύο σεζόν ήταν η πρώτη επιλογή κάτω από την εστία, χάνοντας μόνο κάποια παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμών.

Τον Γενάρη του 2014 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Κάλιαρι με την φανέλα της οποίας μέτρησε 21 συμμετοχές, χωρίς να καταφέρει να πανηγυρίσει την παραμονή στην κατηγορία στο φινάλε.Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην Κάρπι και αγωνίστηκε σε επτά αγώνες.

Έπαιξεστην Κ21 της Σερβίας, σε 12 αγώνες και έκανε το ντεμπούτο του στην αντρική ομάδα στις 3 Μαρτίου του 2010, περνώντας σαν αλλαγή σε μία αναμέτρηση κόντρα στην Αλγερία. Έχει συμπληρώσει 12 συμμετοχές με τα χρώματα της χώρας του".

Μπρκιτς: "Θα δώσω το 100%"

Η ΠΑΕ "ανέβασε" video με δηλώσεις του Ζέλικο Μπρκιτς και όπως αναφέρει " ο Σέρβος τερματοφύλακας αρχικά δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα, αναφέρθηκε στον Βλάνταν Ίβιτς και την αισιοδοξία του για την συνεργασία τους και τέλος έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του Δικεφάλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ