ΠΑΟΚ

Οργή ΠΑΟΚ για Κ. Αρβανίτη και ΕΡΤ3

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στρέφεται με ανακοίνωσή του κατά της ΕΡΤ-3 και του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη, με αφορμή σχόλια για την πιθανή παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας στον Ερασιτέχνη.

Ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Κώστα Αρβανίτη και της ΕΡΤ -3 εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως "όργιο εκτεταμένης προπαγάνδας και παραπληροφόρησης" με αφορμή όσα ελέχθησαν στην κρατική τηλεόραση για την την πιθανή παραχώρηση στον ΠΑΟΚ του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ:

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, εκφράζει την έντονη οργή και δυσαρέσκειά του για το «όργιο» εκτεταμένης προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου από το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ3, που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, σε εκπομπή αφιερωμένη στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, βγήκε στο δημοσιογράφο-παρουσιαστή κ. Γιαννούλη, ο εξ Αθηνών δημοσιογράφος κ. Αρβανίτης, ο οποίος επιδόθηκε σε έναν καταιγισμό ανακριβειών εις βάρος του ΠΑΟΚ, κρίνοντας την πιθανή παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας, ως παραχώρηση τύπου «δωρεάς» σε μια ανώνυμη εταιρεία, εννοώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ενημερώνουμε τον κ. Αρβανίτη ότι η οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση που θα αφορά την παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας θα γίνει προς το ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο Α.Σ. ΠΑΟΚ, το οποίο από το 1926 μεγαλουργεί στον ελληνικό αθλητισμό, το οποίο είναι κάτοχος και ιδιοκτήτης του Γηπέδου της Τούμπας και του οικοπέδου, το οποίο αυτό στεγάζεται, το οποίο οικόπεδο δεν του χαρίστηκε, αλλά το αγόρασε από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, με χρήματα των φιλάθλων του τη δεκαετία του 1950, όπως με χρήματα των φιλάθλων του χτίστηκε και το γήπεδο, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1959.

Όσον αφορά, την πιθανή παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας, αυτή εάν γίνει, θα γίνει όπως προείπαμε προς το Αθλητικό Σωματείο Α.Σ. ΠΑΟΚ για τις ανάγκες του νέου γηπέδου, προκειμένου αυτό να είναι ασφαλές και λειτουργικό για τους φιλάθλους, συμβατό με τις σύγχρονες προδιαγραφές της UEFA και ικανό να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες και διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Ενημερώνουμε, επίσης, τον κ. Αρβανίτη, αλλά και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, ότι βάσει του καταστατικού του ΠΑΟΚ, το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον οικείο αθλητικό νόμο, εάν ποτέ στους αιώνες των αιώνων διαλυθεί και δεν υφίσταται ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, η περιουσία του, κινητή και ακίνητη, δεν περιέρχεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά στο ελληνικό δημόσιο.

Επίσης, γνωστοποιούμε ότι λάβαμε γνώση για τα σχόλια κάποιου κ. Κεχαγιά, πάλι στην ΕΡΤ3, ο οποίος αναφέρθηκε σε κρατικά γήπεδα κτλ... Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε σε δημόσια συζήτηση να δούμε τελικά ποιο Σωματείο είναι ευνοημένο και ποιο όχι από το ελληνικό κράτος...

Καλούμε τη Διοίκηση της ΕΡΤ3 και τους παραγωγούς και συντελεστές των τηλεοπτικών της εκπομπών να είναι περισσότερο προσεκτικοί στα λεχθέντα των καλεσμένων τους και να ενημερώνουν έγκαιρα τον ΠΑΟΚ για ανακριβή και δυσφημιστικά σχόλια ή σε κάθε περίπτωση να καλούν και εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ