ΠΑΟΚ

Οργανωμένοι Πόρτο για Κοεντράο: "Μην πάρετε παίκτη που μας έφτυνε"

Οργανωμένοι Πόρτο για Κοεντράο: "Μην πάρετε παίκτη που μας έφτυνε"

Οργανωμένοι οπαδοί της Πόρτο προειδοποιούν τη διοίκηση να μην αποκτήσει τον στόχο του ΠΑΟΚ, Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος "έχει πανηγυρίσει εναντίον μας με άσεμνες χειρονομίες και έχει επιτεθεί ρατσιστικά σε παίκτες της ομάδας μας".

Ο Φάμπιο Κοεντράο ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά αποχώρησε ζητώντας χρόνο. Στη... μέση μπήκε η Πόρτο, η οποία έχει καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Οργανωμένοι οπαδοί των "Δράκων", ωστόσο, είναι κάθετα αντίθετοι στην προοπτική της απόκτησής του από τη διοίκηση. Οι Colectivo Ultras 95 εξέδωσαν ανακοίνωση και υποστήριξαν πως παίκτης που "έχει πανηγυρίσει εναντίον μας με άσεμνες χειρονομίες και έχει επιτεθεί ρατσιστικά σε παίκτες της Πόρτο δεν μπορεί να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας".

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: "Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο. Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση (σ. εννοούν του παίκτη). Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή".

O 31χρονος μπακ έχει περάσει στο παρελθόν και από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, δηλαδή τη Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαμάχη του Κοεντράο με τον Μαρεγκά στο ντέρμπι Σπόρτινγκ - Πόρτο τη σεζόν 2017-2018, για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ