ΠΑΟΚ

Ομολογία και από Σάχοβ για την κακή φυσική κατάσταση

Ομολογία και από Σάχοβ για την κακή φυσική κατάσταση
EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Εβγέν Σάχοβ μίλησε για την κακή φυσική κατάσταση του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Στις δυνάμεις που λείπουν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στάθηκε με δήλωσε του και ο Εβγέν Σάχοβ. Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ δήλωσε στη NOVA:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Δεν έχουμε και την καλύτερη φυσική κατάσταση σε αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό προσπαθούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και αυτό δυστυχώς φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν έχουμε άλλες επιλογές, πρέπει να συγκεντρωθούμε για το Πρωτάθλημα, πέρυσι χάσαμε πολλούς βαθμούς στο πρώτο μισό της σεζόν γι’ αυτό φέτος πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς και να πάρουμε το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας".

Για την ευκαιρία που έχασε: "Μου έτυχε και σε αυτό το ματς αλλά και στον αγώνα της Πέμπτης να μην μπορώ να σκοράρω αλλά πρέπει να σκεπτόμαστε θετικά και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Θέλω να πω πως είναι δύσκολη η σεζόν που περιμένουμε αλλά θα πρέπει να νικάμε είτε εκτός είτε εντός έδρας για να πετύχουμε το στόχο μας".

Πούγγουρας: "14 μέρες δουλειάς"

Δηλώσεις έκανε και ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο νεαρός αμυντικός, είπε στο συνδρομητικό κανάλι: "Μας στεναχωρεί όλους ο αποκλεισμός και προσωπικά ντρέπομαι για τον αποκλεισμό. Η νίκη με την Κέρκυρα ήταν μονόδρομος, δεν είχαμε άλλη επιλογή.

Είναι 14 μέρες που έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε κομμάτια που δεν είχαμε δουλέψει με τον καινούργιο προπονητή, να δούμε τι έφταιξε στα προηγούμενα παιχνίδια και να μπούμε πιο δυνατοί ακόμα στα ερχόμενα ματς που είναι πολύ σημαντικά.

Παιχνίδι με παιχνίδι να εξακολουθούμε να κερδίζουμε και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται για να πάρουμε και τα δύο τρόπαια στην Ελλάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ