ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τα… σκονάκια του Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του που μεταφέρθηκαν με αγγελιοφόρους και γραπτά μηνύματα από το πάγκο, σκόπευαν σε βοήθειες στον Βιεϊρίνια και στην ανασταλτική λειτουργία του "Δικέφαλου" με συγκεκριμένο στόχο...

Ούτε 10 λεπτά δεν είχαν περάσει από το αυτογκόλ του Βούκοβιτς που έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ στον ντέρμπι, όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την πρώτη του κίνηση από τον πάγκο...

Ο Ζαμπά μπήκε στη θέση του Λημνιού και η πρώτη κίνηση εντός αγωνιστικού χώρου του Βραζιλιάνου, ήταν να δώσει χαρτάκι στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Η προφανής οδηγία ήταν η μετατόπιση του Ολλανδού στο χώρο του άξονα, με τον Ζαμπά να μένει αριστερά, ωστόσο, το σχέδιο του Λουτσέσκου ήταν να δώσει βοήθειες στον Βιεϊρίνια που είχε ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον Ποντένσε.

Ο Ζαμπά έμεινε μπροστά από τον αρχηγό του, με τον Βιεϊρίνια να παίρνει εντολή να μην προσπαθεί να βγει πρώτος στη μπάλα, αλλά να παίζει άμυνα στα πόδια του Ποντένσε με στόχο να τον περιορίσει.

Το δεύτερο χαρτάκι μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο από τον Πόντους Βέρνμπλουμ, όταν ο Σουηδός μπήκε στο παιχνίδι στη θέση του Λημνιού και οι οδηγίες έφτασαν στα χέρια του Κάνιας.

Οι εσωτερικές αλλαγές που προέκυψαν ήταν η επιστροφή του Μπίσεσβαρ στα αριστερά με τον Ζαμπά να πηγαίνει δεξιά, τον Μαουρίσιο στο "οκτώ" και τον Βέρνμπλουμ εσωτερικό μέσο να βοηθά και πάλι τον Βιεϊρίνια στο μαρκάρισμα του συμπατριώτη του.

Ο Λουτσέσκου, παράλληλα, με τη θωράκιση του αρχηγού του, είχε διακρίνει ότι η ομάδα του δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει στις στημένες φάσεις τον Ολυμπιακό και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αποφεύγουν όσο μπορούν τα φάουλ γύρω από την περιοχή.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ