ΠΑΟΚ

Όλσεν: "Άρρωστο, να σου πετούν βεγγαλικά"

Όλσεν: "Άρρωστο, να σου πετούν βεγγαλικά"
Όλσεν INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρόμπιν Όλσεν για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα συζητηθούν στη σουηδική ιστοσελίδα "aftonbladet.se".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και όσα συνέβησαν στο ματς με τη Ντόρτμουντ μίλησε ο Ρόμπιν Όλσεν στη σουηδική ιστοσελίδα " aftonbladet.se". Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αρχικά έκανε μία σύγκριση των οπαδών του ΠΑΟΚ σε σχέση με εκείνους της προηγούμενης ομάδας του, της Μάλμε.

Υπάρχει μία πιο "εχθρική" ατμόσφαιρα σε σχέση με τη Μάλμε. Πιο "εχθρική" απέναντι στον αντίπαλο. Στη Μάλμε οι οπαδοί το διασκεδάζουν περισσότερο για να μας δώσουν ώθηση. Εδώ στην Ελλάδα είναι περισσότερο για να επηρεάσει τον αντίπαλο. Είναι τρελό", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο 25χρονος τερματοφύλακας μιλά για όσα έχει ακούσει σχετικά με ιστορίες που οπαδοί στράφηκαν εναντίον των παικτών. "Έχω ακούσει πολλές ιστορίες σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν. Που περιμένουν να επιστρέψουμε με το λεωφορείο όταν έχουμε χάσει ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Έχουν έρθει αντιμέτωποι με παίκτες προσωπικά, έχουν σπάσει τα αυτοκίνητά τους".
Με βάση τα όσα ανέφερε ο Όλσεν, ήταν λογικό να δεχθεί την ερώτηση αν δίστασε να πάει στον ΠΑΟΚ λόγω των οπαδών. Και απάντησε:

"Όχι, το αντίθετο. Μ' αρέσει αυτό Και δεν αναφέρομαι στο βίαιο κομμάτι της συμπεριφοράς, αλλά στο πάθος που έχουν και μας ακολουθούν παντού. Ήταν 2000-3000 όταν παίξαμε 3,5 ώρες μακριά από την έδρα μας. Αλλά μπορεί να είναι κάπως σκληρή η ατμόσφαιρα όταν έχουμε πισωγυρίσματα ως ομάδα".

Ο Όλσεν αναφέρθηκε και στα γεγονότα με τη Ντόρτμουντ την περασμένη Πέμπτη, αρχίζοντας, όμως, από την ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό. "Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους μας, αλλά έφυγα νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη (σ.σ. έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας) και δεν ξέρω αν έγινε κάτι. Στο ματς με τη Ντόρτμουντ, όμως, οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας έριχναν βεγγαλικά και στη συνέχεια ακολούθησαν κροτίδες και ρουκέτες.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έριχναν βεγγαλικά προς το χώρο που ήταν η οικογένειά μου. Αυτό είναι απόλυτα άρρωστο".

Μίλησε και για την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο: ΅"Αποχωρήσαμε από το γήπεδο με τη συνοδεία Αστυνομίας, συνήθως στην Ελλάδα πετούν βεγγαλικά στα κόρνερ στων αντιπάλων στα εκτός έδρας.. Συνήθως πετάνε βεγγαλικά στους αντιπάλους και φαίνεται ότι το έχουν συνηθίσει σ' αυτό. Και είναι αρκετά άρρωστο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ