ΠΑΟΚ

Όλος ο ΠΑΟΚ στο "αρχηγείο" του Ιβάν Σαββίδη

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα καταλήξουν στο "Μακεδονία Παλλάς", εκεί που θα τους περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης και αρκετός κόσμος για να τους αποθεώσει.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει φύγει από τη Λάρισα και στη διαδρομή μέχρι τη Θεσσαλονίκη δεν είναι λίγος ο κόσμος που σταμάτησε το πούλμαν στα διόδια για να αποθεώσει τους "ασπρόμαυρους", έστω κι αν η φιέστα τίτλου πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα, μετά από το 1-1 με την ΑΕΛ.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου μόλις φτάσουν στην συμπρωτεύουσα θα πάνε στο "Μακεδονία Παλλάς", εκεί που θα τους περιμένει ήδη ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, μάλιστα, νωρίτερα συγκάλεσε συμβούλιο με όλα τα στελέχη της ομάδας.

Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να συζητηθούν όλα τ' ανοιχτά ζητήματα, όπως επίσης και θέματα που αφορούν την οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από 34 χρόνια αναμονής...

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το τμήμα ποδοσφαίρου και τη διοίκηση, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη θέλουν και οπαδούς της ομάδας να μαζεύονται έξω από το "αρχηγείο" του Ιβάν Σαββίδη για τα προεόρτια, μία εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε ακόμη
Αποθέωση στα Τέμπη: "Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ