ΠΑΟΚ

Ολοένα και καλύτερα ο Πέλκας

Ολοένα και καλύτερα ο Πέλκας

Σε ρυθμούς αποκατάστασης οι βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ, κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους με φόντο το παιχνίδι κυπέλλου της Πέμπτης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου του βορρά βρέθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για την έναρξη της προετοιμασίας με φόντο τις δυο διαδοχικές επισκέψεις στα Πηγάδια, για τις αναμετρήσεις με την Ξάνθη για το κύπελλο (9/2) και ακολούθως το πρωτάθλημα (12/2).

Πρώτο μέλημα του Βλάνταν Ίβιτς και των συνεργατών του δεν είναι άλλο από την καλύτερη δυνατή διαχείριση των ποδοσφαιριστών, σε αυτό το γαϊτανάκι διαδοχικών αναμετρήσεων ανά τρεις ή τέσσερις ημέρες.

Στην σημερινή προπόνηση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι πήραν μέρος σε παιχνίδια σε μικρό χώρο είτε ένας εναντίον ενός είτε 2Vs1 ή 3Vs2. Τζάλμα Κάμπος και Δημήτρης Πέλκας ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή έκανε τρέξιμο, ενώ χθες έκανε και ασκήσεις με μπάλα, δείγμα ενθαρρυντικό ενόψει του πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Σάλκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ