ΠΑΟΚ

Όλο το βάρος στην ασφάλεια από τον Σαββίδη

Όλο το βάρος στην ασφάλεια από τον Σαββίδη
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, συγκάλεσε σύσκεψη και έδωσε κατευθύνσεις για τήρηση δρακόντειων μέτρων στα ματς με Αστέρα και Ολυμπιακό. Θα επιθεωρήσει προσωπικά το γήπεδο πριν το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους".

Πριν αρχίσει το μεγάλο ταξίδι του για την Νέα Υόρκη, ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στη Θεσσαλονίκη και συγκάλεσε σύσκεψη στην οποία έδωσαν το παρών ο Λούμπος Μίχελ, ο Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάρεβα και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ηλίας Γεροντίδης και μάλιστα έγινε παρουσία του Γραφείου Τύπου της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει ανεκτή καμιά παραβατική συμπεριφορά οπαδού και το πρώτο μέλημα όλων στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι η ασφάλεια όσων των παρακολουθήσουν.

Ειδικότερα για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου τόνισε πως θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μια μέρα πριν τον αγώνα για να επιθεωρήσει ο ίδιος προσωπικά τα μέτρα που θα ληφθούν, ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει και επιθεώρηση του γηπέδου πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Ζήτησε υψηλού επιπέδου προετοιμασία και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ομάδων κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.

Να σημειωθεί πως ο Σαββίδης αναχώρησε για τις ΗΠΑ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πήρε μαζί του και στέλεχος της ΠΑΕ για να βοηθήσει στις επαφές που θα έχει κυρίως με τους ΠΑΟΚτσήδες της ομογένειας και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας αναμένεται να φτάσει περίπου στα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας σε αεροδρόμιο για ιδιωτικές πτήσεις στο Νιου Τζέρσει όπου εκπρόσωποι των Ποντίων και του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης θα του κάνουν υποδοχή.

Ο Μίχελ έδωσε κατευθύνσεις για τα μεταγραφικά

Εξάλλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ είχε χθες συνάντηση με το προπονητικό τιμ και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Ο Σλοβάκος βετεράνος διαιτητής ξεκαθάρισε ότι η προεργασία για τις μεταγραφές θα γίνει πάνω σε συγκεκριμένους στόχους ανά θέση έτσι ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην ενίσχυση της ομάδας, όπως συνέβη πέρυσι.

Σκοπός του Μίχελ και συνολικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πριν λήξει η φετινή σεζόν να αρχίσουν οι συζητήσεις και η προεργασία με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Βέβαια η τελική αξιολόγηση θα γίνει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αλλά ήδη κάποια κενά είναι πολύ εμφανή.

Χωρίς Γκολάσα η αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα. Πέραν του τιμωρημένου Χάρη Χαρίση και των τραυματιών Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη, Ζάιρο, Ροντρίγκες και Κωνσταντινίδη ο Ιγκορ Τούντορ επέλεξε να μην πάρει στην αποστολή τον Εγιάλ Γκολάσα.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Κροάτη τεχνικού: Βελλίδης, Μελίσσας, Βίτορ, Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Κίτσιου, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Αντονις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκο και Μακ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διέθυνσης Θεσσαλονικής

Τέλος, όπως ήταν γνωστό ο Ολυμπιακός δεν θα είχε την στήριξη των οπαδών του στο ματς της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονικής ενημέρωσε επισήμως πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των "ερυθρόλευκων".

Αναλυτικά: "Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας ποδοσφαίρου Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (02-03-2016) και ώρα 19.30, στο γήπεδο Τούμπας, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ