ΠΑΟΚ

Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις διαφορετικοί σχηματισμοί και πολλοί "πειραματισμοί" σε πρόσωπα έγιναν από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, στις τρεις απογευματινές προπονήσεις που είχαν τακτική. (γραφήματα)

Πιστός στο πλάνο που εξήγγειλε την ημέρα της παρουσίασής του από τον Λούμπος Μίχελ, ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς άφησε πίσω του τα dvd των αγώνων του ΠΑΟΚ της περσινής σεζόν, μέσω των οποίων είχε τη πρώτη αγωνιστική "γνωριμία" με τους παίκτες του "Δικεφάλου του βορρά".

Πλέον, έχει στα χέρια του dvd από τις απογευματινές προπονήσεις της Δευτέρας, της Τετάρτης και της Πέμπτης, όταν και δοκίμασε τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς, προκειμένου να αρχίσει να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα αναφορικά, στο δρόμο για την επιλογή σχηματισμού, και ενός πρώτου “βασικού” κορμού.

Στις απογευματινές προπονήσεις στις οποίες ο 43χρονος Σέρβος τεχνικός δούλεψε τακτική, με οικογενειακά διτέρματα σε μικρό χώρο, εμφανίστηκαν οι παρακάτω οκτώ διαφορετικές ενδεκάδες:

Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς
Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς

Σε αυτούς τους δυο σχηματισμούς, ο Στανόγεβιτς θέλησε να δει το τρόπο συνύπαρξης παικτών που έχουν κοινά χαρακτηριστικά, όπως οι Αθανασιάδης - Πρίγιοβιτς στην επίθεση, και οι Σάχοβ - Τσίμιροτ και Κάνιας - Κάτσε στο εσωτερικό της μεσαίας γραμμής.

Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς
Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς

Σε αυτούς τους δυο σχηματισμούς, ο Στανόγεβιτς θέλησε να δει το τρόπο συνύπαρξης των δυο επιθετικών με τον επιτελικό μέσο και τα πρώτα δείγματα λειτουργίας της αμυντικής γραμμής με τρεις παίκτες στο κέντρο αυτής.

Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς
Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς

Σε αυτούς τους δυο σχηματισμούς, ο Στανόγεβιτς θέλησε να πάρει μια πρώτη γεύση από τον Μακ, αρχικά ως εξτρέμ, με τους παίκτες που στους προηγούμενους σχηματισμούς είχαν λειτουργήσει ως επιτελικοί μέσου (Μπίσεσβαρ και Πέλκας) να πηγαίνουν στα πλάγια.

Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς
Όλες οι δοκιμές του Στανόγεβιτς

Σε αυτούς τους δυο σχηματισμούς, ο Στανόγεβιτς χρησιμοποίησε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά στις θέσεις των εσωτερικών μέσων (Κάνιας - Τσίμιροτ) σε αντίθεση με την δοκιμή που είχε κάνει στο αρχικό 4-4-2 που είχε χρησιμοποιήσει.

Όλα αυτά σε ένα διάστημα στο οποίο ο Σέρβος τεχνικός των ασπρόμαυρων έχει στερηθεί των υπηρεσιών των Μαλεζά, Κωνσταντινίδη λόγω ενοχλήσεων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ