ΠΑΟΚ

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ αν περάσει τη Σπαρτάκ Μόσχας

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση από τώρα να γνωρίζει τους υποψήφιους αντιπάλους του για τη φάση των play off του Champions League σε περίπτωση που προκριθεί επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό του Champions League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας με στόχο την πρόκριση που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο του να αγωνιστεί στους ομίλους της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια ακόμα και αν περάσει τους Ρώσους θα έχει ένα ακόμα δύσκολο ματς να δώσει στη φάση των play off και ήδη είναι σε θέση να γνωρίζει τους πιθανούς αντιπάλους του.

Τέσσερις είναι οι υποψήφιες ομάδες και μια απ' αυτές θα βρεθεί στο διάβα του ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος θα προκύψει απότον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ, Ντιναμό Κιέβου – Σλάβια Πράγας. Ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα στη Νιόν θα βρίσκεται στους ανίσχυρους μαζί με το ζευγάρι Άγιαξ – Σταντάρ Λιέγης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια η UEFA είχε αποφασίσει να μην αγωνίζονται μεταξύ τους ομάδες από την Ρωσία και την Ουκρανία. Κάτι που θα σημαίνει πως ουσιαστικά ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα προκύψει με ορισμό και θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μπενφίκα- Φενέρμπαχτσε.

Η απόφαση της UEFA για το διαχωρισμό των ρωσικών και των ουκρανικών ομάδων ίσχυσε στην κλήρωση του Champions League ποδοσφαίρου σάλας που έγινε στις αρχές Ιουλίου.

Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τους Πορτογάλους γνωρίζοντας ισάριθμους αποκλεισμούς. Πρώτα την περίοδο 1999-2000 για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ και μάλιστα στα πέναλτι και τη δεύτερη φορά στους 32 τουEUROPALEAGUEτην περίοδο 2013-14.

Με την Φενέρ η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε μια ιστορική πρόκριση την περίοδο 2010-12 για τα play off του EUROPA LEAGUE με τον γκολ του Ζλάνταν Μουσλίμοβιτς στην παράταση του δεύτερου παιχνιδιού στην Κωνσταντινούπολη

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ