ΠΑΟΚ

Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ένα γκρουπ 30 βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έμειναν για τρεις μέρες στην Κωνσταντινούπολη και βρέθηκαν και στο Φανάρι. (VIDEO)

Εμπειρίες ζωής βίωσαν οι βετεράνοι παίκτες του ΠΑΟK που βρέθηκαν για σχεδόν τρεις μέρες στην Κωνσταντινούπολη και την Τρίτη έδωσαν φιλικό παιχνίδι με μικτή παλαιμάχων της Φενέρμπαχτσε, της Γαλατασαράι και της Μπεσίκτας (μάλιστα ο αγώνας έγινε σε γήπεδο που από σήμερα αρχίζει να κατεδαφίζεται).

Στο διάστημα της παραμονής τους, ξεναγήθηκαν στην πλατεία Ταξίμ, πήγαν στα γραφεία του "Πέρα Κλαμπ", του σωματείου από το οποίο "γεννήθηκε" ο ΠΑΟΚ, επισκέφτηκαν την Αγιά Σοφιά, ενώ βρέθηκαν για περίπου μία ώρα στο Φανάρι και συνομίλησαν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Του έδωσαν δώρο μία φανέλα του ΠΑΟΚ, ένα έμβλημα της ομάδας και ένα λεύκωμα της ιστορίας του συλλόγου και από την πλευρά του ο Πατριάρχης του δώρισε σταυρουδάκια.

*Δείτε video και φωτογραφία από τον λογαριασμό του Στέλιου Κουκίδη (μέλους της αποστολής του συνδέσμου βετεράνων του Δικεφάλου) στο Facebook.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ