ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Στανόγεβιτς για τον διπλό στόχο

Οι σκέψεις Στανόγεβιτς για τον διπλό στόχο
EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει πειστική πρόκριση κόντρα στην Ολίμπικ (03/08, 21:00) και ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να (απο)δείξει στον αγωνιστικό χώρο το ρόλο του φαβορί που δικαιωματικά έχει απέναντι στην Ολίμπικ Ντόνετσκ και να πάρει μια νίκη – πρόκριση, η οποία θα συνδυαστεί και με μια εμφάνιση που θα "φτιάξει" τους φιλάθλους του, που δικαιολογημένα δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης.

Αυτό άλλωστε επεσήμαναν στις δηλώσεις τους τόσο ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς όσο και ο Λέο Μάτος, μια ημέρα πριν από την αναμέτρηση. Ο 43χρονος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, και δεν αποκλείεται να είναι αυτές που έκανε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα στην Ουκρανία.

Στο 4-3-3, ο Στανόγεβιτς αναμένεται να έχει τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια και τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή ο Κάνιας θα παίξει μπροστά από τα δυο στόπερ και μπροστά από τον Ισπανό θα βρεθούν ένας εκ των Σάχοβ – Τσίμιροτ και ένας εκ των Μπίσεσβαρ – Πέλκα. Οι Σάχοβ και Μπίσεσβαρ φαίνεται να έχουν το προβάδισμα.

Στην επίθεση, ο Μακ θα είναι στα αριστερά και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Στα δεξιά, ο Πέντρο Ενρίκε δείχνει να κερδίζει έδαφος έναντι του Τζάλμα.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:00 και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV τηλεοπτικά, τον Sport24Radio 103,3 ραδιοφωνικά, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο (πλην Ουκρανίας) μέσω του tv.paokfc.gr με 1,99 Ευρώ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι έχει ξεκινήσει στα social media των ασπρόμαυρων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ